Kauden päätös 2017

Nuorimpien tennisryhmän palkitut;
Leevi Vaismaa, Emma Haapala ja Samu Ratia

Tenniskauden 2017 päättäjäistilaisuus

Lempäälän Tenniskauden päättäjäisissä 17.12.2017 läpikäytiin mennyttä vuotta ja suunnattiin katseet jo myös tulevaan.

Tilaisuudessa palkitut:

Aktiivisuuspalkinnot jaettiin kaikille paikalla olleille tenniskerholaisille: Emma Haapala, Leevi Vaismaa, Samu Ratia, Olivia Naskali, Oskari Maaranen, Markus Lahti, Iida Valkama, John-Erik Hagström, Elmo Rantala ja Valtteri Sirén.

SM-osallistumiset: Pekka Kärkkäinen M60 & M65 ja Mauri Onttonen M70

Uudet kilpapelaajat 2017: Elmo Rantala

Markun pytty 2017: Pekka Kärkkäinen

"Tänä vuonna palkinto ansaitaan aktiivisuudesta. Palkittava on lähes alusta lähtien ollut Tennisseuran toiminnassa mukana ja hän on harrastajista sitä kokenutta kaartia. Tenniksessä onkin hienoa, että lajia voi harrastaa vauvasta vaariin. Palkittava on monien vuosien ajan aktiivisesti hoitanut sarjatennisjoukkueissa yhteyshenkilön tehtävät. Tuon yhteyshenkilön tehtäviin kuuluvat sarjapelien sopiminen oman ja vastustajajoukkueen kanssa, pelipaikkojen varaaminen jne eli hommaa kyllä riittää. Kiitettävästi kaikki on aina hoitunut! Palkittava on myös hankkinut vuosien varrella usemman SM-mitalin seniorisarjoissa. Tämän henkilön kanssa asioiminen on aina jämptiä mutta joustavaa. Kun asioihin suhtaudutaan samaan aikaan riittävällä vakavuudella sekä huumorilla, niin hyvä tulee!"

Kriteerit: Kiertopalkinnon voi saada kuka vain seuran toiminnassa mukana oleva. Kiertopalkintoon ei ole yksittäistä kriteeriä, vaan sen voi ansaita joko yksittäisestä merkittävästä suorituksesta, pitkäaikaisesta työstä tai kehittymisestä tai muusta vastaavasta ansiosta.

Tennisvuoden päätöstilaisuus järjestetään Hakkarin liikuntahallin kahviossa (Ahertajantie 3) sunnuntaina 17.12.2017 klo 13. Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki jäsenet sekä vuoden aikana mukana olleet tenniskerholaiset huoltajineen.

Tilaisuudessa jaetaan aktiivisuus- sekä muut kauden aikana ansaitut palkinnot sekä kerrotaan vuoden 2018 tennissuunnitelmista ja -tapahtumista Lempäälässä.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisenne/henkilömäärän etukäteen, näin voimme varautua järjestelyihin paremmin. Vastaukset sähköpostitse reunanen.timo(at)luukku.com tai tekstiviestillä 044-4166535.

Glögiä ja muuta tarjoilua!

Kaikki tervetuloa!