Kauden päätös 2019

Tenniskauden 2019 päättäjäistilaisuus

Lempäälän Tenniskauden päättäjäisissä 15.12.2019 läpikäytiin mennyttä vuotta ja suunnattiin katseet jo myös tulevaan. Tilaisuudessa mukanaolleet pääsivät ensimmäisten joukossa kurkkaamaan uuteen Liikuntaparkkiin avattavaan padel-kenttään!

Tilaisuudessa palkitut:

Aktiivisuuspalkinnot jaettiin kaikille paikalla olleille tennisryhmäläisille.

SM-osallistumiset: Mauri Onttonen M75

Uudet kilpapelaajat 2019: Antti Voima

Markun pytty 2019: Suheil Lizana

"Tänä vuonna palkinnon saa ohjaaja ja valmentaja, joka pn tehnyt lajien eteen paljon töitä paitsi Lempäälässä niin myös muulla. Heti ensimmäisestä kontaktista oli nähtävissä, että tämä henkilö on todellinen osaaja ja tuleva tennisvaikuttaja. Lempäälän Tennisseura on saanutkin nauttia hänen ohjaustaidoistaan jo pitkään. Samoin muutkin lähialueen seurat, ja nähdään hänet aktiivisena toimimassa myös Tampereen ammattilaisturnauksen järjestelytehtävissä. Tenniksen lisäksi hän on taitava padelin pelaaja ja valmentaja, hallitseva Suomen mestari ja maajoukkuepelaaja. Sitäkin osaamista Lempäälässä jatkossa tarvitaan, kuten tänään voidaan nähdä. Kiitos suuremmoisesta työstä Suheil! "

Kriteerit: Markun pytty -kiertopalkinnon voi saada kuka vain seuran toiminnassa mukana oleva. Kiertopalkintoon ei ole yksittäistä kriteeriä, vaan sen voi ansaita joko yksittäisestä merkittävästä suorituksesta, pitkäaikaisesta työstä tai kehittymisestä tai muusta vastaavasta ansiosta.

Tenniskauden 2019 päättäjäistilaisuus

Tennisvuoden päätöstilaisuus järjestetään Liikuntaparkin kahviossa (Kaipionmäentie 5) sunnuntaina 15.12.2019 klo 18.15-19.30.

Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki jäsenet sekä vuoden aikana mukana olleet tenniskerholaiset huoltajineen.

Tilaisuudessa jaetaan aktiivisuus- sekä muut kauden aikana ansaitut palkinnot sekä kerrotaan vuoden 2020 suunnitelmista ja tapahtumista Lempäälässä.

Varsinaisten päättäjäisten jälkeen on halukkailla mahdollisuus tutustua Liikuntaparkin uuteen, tammikuussa avattavaan padel-kenttään!

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisenne/henkilömäärän etukäteen, näin voimme varautua järjestelyihin paremmin. Vastaukset sähköpostitse reunanen.timo(at)luukku.com tai tekstiviestillä 044-4166535.

Glögiä ja muuta tarjoilua!

Kaikki tervetuloa!