Ilmoittautuminen kesän 2018 ryhmiin

Lempäälän Tennisseuran haluaa tarjota kaikille kiinnostuneille ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Pyrimme myös parhaamme mukaan huomioimaan toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Tulevana kesänä tennistoimintaa järjestetään Sääksjärven ja Hakkarin tenniskentillä. Pääasiassa ryhmätoiminta tapahtuu arkipäivisin (ma-to) iltapäivä- ja ilta-aikaan. Kiinnostuksen mukaan on mahdollista järjestää myös leirityyppistä tennistoimintaa päiväaikaan.

Pyydämme ilmoittautumaan kesän toimintaan ensisijaisesti palauttamalla ao. ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo(at)luukku.com. Teemme samalla myös palautekyselyä sisäpelikauden harjoituksista niissä mukana olleille. Ilmoittautumiset 15.5.2018 mennessä.

Kesäkauden tennisryhmät ovat arkipäivisin vk 23-34 välisenä aikana (kesä-elokuu 4.6.-24.8.2018). Ohjaajien ja valmentajien kesäloma ja ryhmien tauko on viikoilla 29-30 (16.-29.7.2018).

Ohjattujen ryhmien harjoistuskerran pituus on 1-1,5h ja hinta 10-15 eur/h. Kesän kausimaksu määräytyy harjoitusmäärien mukaisesti. Mitä enemmän harjoituksia on, sitä alempi on tuntihinta.

Seuralla (Lempäälän Tennisseura) on oikeus ottaa valokuvia tapahtumissaan.
Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla ja julkaisuissa.

Huom! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Tämän jälkeen voit vielä tarkistaa ja muokata ilmoittautumistietoja. Mikäli kaikki tiedot ovat oikein paina vielä toisen kerran "Lähetä", jolloin ilmoittauminen on tehty. Saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.