Harrastetoiminta

Tenniksen hallisarja keväällä 2016 Hämeenlinnassa ja Valkeakoskella

Tenniksen hallisarja pelataan Hämeenlinnassa ja Valkeakoskella 1.3.-15.5.2016

• Kaksinpelisarja on avoin järjestävien tennisseurojen jäsenille ja muille Hämeenlinnan tenniskeskuksen (bolltex) ja Valkeakosken Lotilan tennishallin (bolltex) ja Valkeakosken Kerhomajan hallin käyttäjille. (Kerhomajan alusta on akryylipintainen ns. kova pelialusta.)
  • Sarja tarjoaa mielenkiintoisia pelejä ja hyvää harjoittelua. Naisille on oma ja miehelle oma sarja. Mikäli osanottajamäärä jää alhaiseksi naisissa, naiset voivat tulla pelaamaan miesten sarjaan.
  • Ottelut pelataan Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa tai Valkeakosken Tennishalleissa joko irtotunneilla tai omilla vuoroilla. Jälkimmäisessäkin tapauksessa vakiovuoron vierailija maksaa puolet tunnista. Muualla pelattuja otteluja ei hyväksytä tuloksiin.
  • Osallistumismaksu koko sarjaan: 15 euroa/pelaaja, minkä valkeakoskelaiset maksavat Valkeakosken Tennikselle ( VT:n tili FI13 5494 0920 1045 95) ja hämeenlinnalaiset Hämeenlinnan Tennisseuralle. Muut pelaajat voivat valita, kummalle seuralle maksavat. Ilmoittautuneet saavat tilinumerot sähköpostitse. Osallistumismaksuja ei palauteta.
  • Sarjaan voi ilmoittautua TÄSTÄ LINKISTÄ
  • Otteluiden tulokset päivitetään säännöllisesti nettiin.

Säännöt

• Pelaajat jaetaan yhteen tai useampaan lohkoon, jossa jokainen pelaa yhden 55 minuutin ottelun jokaista vastaan. Pallotteluaika on 5 minuuttia.
  • Ottelun voittaja on se, joka tunnin aikana saa enemmän pelejä. Kellon soidessa kesken olevaa peliä ei huomioida.
  • Voittaja saa 3 pistettä, hävinnyt 1 pisteen ja tasapeli tuo molemmille 2 pistettä. Kotipelaajaksi merkattu pelaaja lähettää tuloksen välittömästi tunnin jälkeen: kari.ahonjoki@gmail.com Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • Kevään hallisarjan ottelut on pelattava 15.5.2016 mennessä.
  • Jokaisella pelaajalla on vastuu ottelujensa järjestämisestä. Jos vastustaja ei saavu paikalle ja jättää ilmoittamatta siitä neljää päivää aiemmin (osallistujien yhteystiedot ovat järjestävien hallien ilmoitustaululla), olet oikeutettu luovutukseen, jonka tulos merkitään: wo 6-0. Pelaaja joka jättää varatun tunnin osuutensa maksamatta ei voi osallistua seuraavan kauden sarjaan.
  • Ole aktiivinen otteluiden järjestämisessä.
  • Lohkoja muodostetaan lisää sitä mukaa kuin uusia pelaajia ilmoittautuu riittävästi.
  • Jokaisen kierroksen (kevät tai syksy) jälkeen pelaajat ryhmitellään lohkoihin uudelleen saavutettujen pistemäärien perusteella.
  • Saman lohkon usean pelaajan päätyessä samaan pistemäärään ratkaisee sijoituksen voitettujen ja hävittyjen pelien erotus. Pelaaja, jolla tämä luku on suurempi, sijoittuu paremmin. Jos tilanne on edelleen tasan, otetaan huomioon keskinäisen ottelun tulos.
  • Lohkon voittaja nousee kaksi lohkoa ja toinen yhden lohkon ylemmäksi. Viimeinen putoaa kaksi lohkoa alemmaksi ja toiseksi viimeinen yhden lohkon alaspäin. POIKKEUS: Ensimmäisestä lohkosta putoavat toiseksi ja kolmanneksi viimeinen toiseen lohkoon ja lohkon viimeinen kolmanteen lohkoon. Viimeisen lohkon voittaja nousee kaksi lohkoa ja toinen sekä kolmas yhden lohkon ylemmäksi.
  • Järjestelyryhmä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin sekä lohkoissa pelaajamuutoksiin ottaessaan uusia pelaajia poisjääneiden tilalle.

Mielenkiintoisia pelejä ja hyvää treeniä - ilmoittaudu

OHJEET JA SÄÄNNÖT PDF-DOKUMENTTINA