TIEDOTE 6.5.2020 (PÄIVITETTY 12.5.2020)

Tennisliiton suositukset harjoitus- ja kilpailutoimintaan - valmennus- ja ohjaustoiminnan voi aloittaa ulkokentillä

Suomen Tennisliitto päivittää ohjeitaan harjoitus- ja kilpailutoimintaan liittyen Valtioneuvoston ja Olympiakomitean 4.5.2020 antamien ohjeistuksien pohjalta .

Seurojen valmennus- ja ohjaustoiminta voi alkaa asteittain ulkokentillä ja Tennisliiton kilpailu- ja sarjatennistoiminta aloitetaan erityisjärjestelyin 1.6.2020 alkaen.

Toivomme ja odotamme tennisyhteisöltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Olympiakomitean ohjeistuksia.

Lue koko tiedote tästä

TIEDOTE 13.3.2020

Koronavirukseen liittyvät toimintaohjeet ja varotoimenpiteet / Tennisryhmien harjoitus- ja kilpailutoiminta keskeytetään toistaiseksi

Lempäälän Tennisseura suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevan koronaviruksen (COVID-19) asettamaan terveysuhkaan.

Lempäälän Tennisseura keskeyttää tennisryhmien harjoittelun ja kilpailutoiminnan toistaiseksi. Tilannetta seurataan päivittäin ja muutoksista tiedotetaan heti.

Lempäälän Tennisseuran johtokunnan päätös perustuu valtioneuvoston 12.3. antamaan suositukseen harkita ei-välttämättömään harrastustoimintaan osallistumista epidemian vuoksi.

Myös Suomen Tennisliitto (STL) on päättänyt tiedotteensa mukaisesti keskeyttää kansallisen kilpailutoiminnan 5.4.2020 asti.

Lempäälän Tennisseura kuitenkin suosittelee ulkoliikunnan ja omatoimisen harjoittelun jatkamista, joissa on huomioitava Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeet ja tiedotteet tartuntojen ehkäisyssä.

Lempäälän Tennisseura johtokunta
13.3.2020