Tiedotteet

Koronavirukseen liittyvät toimintaohjeet ja varotoimenpiteet / Tennisryhmien harjoitus- ja kilpailutoiminta keskeytetään toistaiseksi

Lempäälän Tennisseura suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevan koronaviruksen (COVID-19) asettamaan terveysuhkaan.

Lempäälän Tennisseura keskeyttää tennisryhmien harjoittelun ja kilpailutoiminnan toistaiseksi. Tilannetta seurataan päivittäin ja muutoksista tiedotetaan heti.

Lempäälän Tennisseuran johtokunnan päätös perustuu valtioneuvoston 12.3. antamaan suositukseen harkita ei-välttämättömään harrastustoimintaan osallistumista epidemian vuoksi.

Myös Suomen Tennisliitto (STL) on päättänyt tiedotteensa mukaisesti keskeyttää kansallisen kilpailutoiminnan 5.4.2020 asti.

Lempäälän Tennisseura kuitenkin suosittelee ulkoliikunnan ja omatoimisen harjoittelun jatkamista, joissa on huomioitava Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeet ja tiedotteet tartuntojen ehkäisyssä.

Lempäälän Tennisseura johtokunta
13.3.2020