Kilpailuja muualla

Minitenniskisat Valkeakoskella 11.2.2017

Lauantaina 11.2. klo 9-12 VT järjestää Tykkimäki Tourin osakilpailun Kerhomajan hallilla. Sarjoina ovat tyttöjen ja poikien minitennis. Osallistumisoikeus on 2007 ja myöhemmin syntyneillä. Ilmoittautuminen www.tennisassa.fi sivuston kautta viimeistään torstaina. Kaikille luvassa paljon pelejä ja osallistumisdiplomi. Rohkeasti mukaan!

Huom! Ilmoittautuminen tarvitsee pelaajanumeron, joka uusille pelaajille vaatii rekisteröitymisen. Ota yhteyteyttä Timo Reunaseen reunanen.timo@luukku.com tai 044-4166535, niin saat ohjeet.

SM-liigaa ja minitennisturnaus Valkeakoskella

Tiedoksi naapuriseuran tennistapahtumia niin aikuisille kuin junnuillekin.

Viikonloppuna 29.-30.10.2016 pelataan miesten SM-liigaa Valkeakoskella. Lauantaina VT-TaTS klo 14 alkaen ja sunnuntaina VT-SaTa klo 10 alkaen. Ottelut ovat Kerhomajan hallissa (osoite Jääkatu 5).

Sunnuntaina klo 11 pelataan viereisillä sulkapallokentillä minitennisturnaus, johon toivotaan osallistujia myös naapuriseuroista. Ilmoittautuminen paikan päällä viimeistään klo 10.30, kisamaksu 5 EUR muilta kuin VT:n pelaajilta. Kisan jälkeen on mahdollisuus edelleen pelailla minitennistä, sulkapalloa tai pingistä. Lisäksi perheen pienimmille rakennetaan temppurata.

Huipputennistä ja junnutapahtumaa on siis luvassa, mikäli sopii kalenteriin, niin kannattaa osallistua!

La-Su 15-16.10.2016 Junioreiden alueleiri ja kilpailu Tampereella

Tampereen Tenniskeskuksessa järjestetään 15-16.10. junioreiden alueleiri- ja aluekilpailutapahtuma. Lauantaina pidetään alueleiri ja sunnuntaina pelaajat voivat osallistua Tykkimäki Tourin mini/miditenniskilpailuun tai Tampereen Tennisseuran tenniskoulun vihreän/kovan pallon kilpailuun.

Tapahtuma on tarkoitettu mini-, miditennis ja vihreän pallon pelaajille. Myös harrastetason kovan pallon pelaajat voivat osallistua. Leirin vastuuvalmentajina toimivat Tampereen Tennisseuran ammattivalmentajat. Sunnuntain kisajärjestelyistä vastaa TATS.

HUOM! KOKO TAPAHTUMA ON MAKSUTON!

Lauantai 15.10. leiripäivä klo 15-21
Ohjelma:
klo 15.00 - 17.00 Tennisharjoitus 1 Pääteema: kaksinpeli
klo 17.00 - 18.00 Päivällinen ja lepo
klo 18.00 - 19.30 Tennisharjoitus 2 Pääteema: nelinpeli
klo 19.30 - 20.30 Oheislajit! !

Sunnuntai 16.10. kilpailupäivä
Ohjelma:
klo 09.30 - 12.30 Tykkimäki Tour Minitennis
klo 13.00 - 16.00 Tykkimäki Tour Miditennis
klo 13.00 - 16.00 TATS vihreät / kovat pallot

Ilmoittautumiset 13.10. mennessä.

Lisätiedot: Juha Pärkkä (045-1122356)

La 8.10.2016 klo 14-19 Junioreiden harjoitusturnaus Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan tenniskeskuksessa (Paukkulantie 4, Hämeenlinna, Rinkelinmäen jäähallin lähellä, www.hameenlinnantenniskeskus.fi ) järjestetään la 8.10. klo 14-19 tenniksen joukkueturnaus junioreille. Tähän harjoitusturnaukseen on kutsuttu 3-4 henkisiä joukkueita lähialueen seuroista. Joukkueita on ollut yleensä 6-8 kpl. Ottelut pelataan punapistepalloilla, eli harjoituspalloilla. Juniorit saavat paljon pelejä erilaisten vastustajien kanssa ja pääsevät pelaamaan joukkueena.

Kahden joukkueen kohtaaminen koostuu kahdesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. Kaksinpelit pelataan samaan aikaan yhdellä kentällä vuoropelinä. Ottelut pelataan vuoropelinä rajallisen kenttätilan vuoksi. Kun järjestäjä ilmoittaa, että aika on kulunut loppuun, pelataan kesken oleva game loppuun ja sitten ilmoitetaan tulos. Se pelaaja, joka on voittanut enemmän gameja ansaitsee joukkuelleen pisteen. Tasapelistä saa puoli pistettä. Kaksinpelien jälkeen pelataan nelinpeli samalla kentällä. Nelinpelin voittajapari ansaitsee joukkueelle pisteen. Jokainen pelaaja pääsee pelaamaan joko nelinpelin tai kaksinpelin jokaista vastustajajoukkuetta vastaan.

Mukaan turnaukseen kannattaa ottaa tenniskengät, maila, pelivaatteet (shortsit, t-paita, tms.), sekä esim. college-asu, jonka voi vetää päälle odottelun ajaksi. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan omaa evästä, sekä tietysti juomapullo. Hallilla on myös pieni kahvio, sekä suihkut. Eväiden syönti tapahtuu kahviossa, ei kentillä.

Jos olet halukas osallistumaan, ilmoittaudu LeTS:in joukkueeseen: Juha Pärkkä (045-1122356)