Lempäälän sisäkenttien mestaruuskilpailut 2018

Joona Heinonen (vas), Tomas Francke, Theo Maijala ja Matias Kivitalo
Mervi Vuorinen (vas), Soili Kuittinen, Elisa Pelttari ja Ene Härkönen

Tulokset

Kiitos kaikille osallistujille, otteluohjelma saatiin jälleen läpivietyä hyvällä yhteispelillä!

Mukavaa loppukevättä ja kesäpelien odotusta koko tennisväelle!

Tennisterveisin Timo Reunanen / LeTS

Sisähallitenniksen 2018 voittajat sarjoittain:

Kaksinpeli pojat sarja ATheo Maijala
Kaksinpeli pojat sarja BMarkus Lahti
Kaksinpeli pojat sarja CJohn-Erik Hagström
Kaksinpeli tytötAnni Moisio
Kaksinpeli miehet 60Jan Söderström
Naiset kaksinpeliElisa Pelttari
Naiset nelinpeliElisa Pelttari/Ene Härkönen
Miehet kaksinpeliJussi Korpela
Miehet nelinpeliJuha Pärkkä/Vesa Nieminen

Kaikki tulokset

Otteluohjelma

Ohessa on tenniskilpailujen otteluohjelmat ja kaikki kaaviot.

Sisähallitennis 2018 kaaviot ja otteluohjelma

Ottelut pelataan Kuljun liikuntahallilla (yleiset sarjat) sekä Lempoisten ja Sääksjärven liikuntahallilla (juniorisarjat). Huomioikaa otteluohjelmasta oikea pelipaikka ja (arvioitu) aloitusaika.

Pelipaikat
- Kuljun liikuntahalli, osoite Tampereentie 262
- Lempoisten liikuntahalli, osoite Koulutie 8, käynti E-ovesta (seinässä olevan kellon alla) portaat alas
- Sääksjärven liikuntahalli, osoite Tampereentie 422

Huom! Kaikkien hallien ovet ovat nykyisin koko ajan lukittu ja sisään pääsee soittamalla ovikelloa, jonka soitto näkyy hallin puolella, ja josta voi oven avata. Ovea ei saa kiilata pysyvästi auki, sillä se aiheuttaa hälytyksen.

Kilpailunjärjestäjän puolesta toivomme, että pelaajat ovat ajoissa pelipaikalla. Lohkopeleihin osallistuvat juniorit saapuvat kaikki paikalle merkittynä aloitusaikana. Tarkka ottelujärjestys sovitaan sitten kisapaikalla.

Mahdollisessa muuttuneessa tilanteessa otamme yhteyttä pelaajiin. Toivomme aikuispelaajien osalta oma-aloitteellisuutta, sillä kilpailunjohtaja on pääasiassa Sääksjärven/Lempoisten hallilla, eikä siis ole aina paikalla otteluja käynnistämässä tai jakamassa palkintoja.

Kisoissa on siis palkinnot!

Mukavia kisakokemuksia kaikille pelaajille!

Tennisterveisin
Timo Reunanen, kilpailunjohtaja p. 044-4166535

Kilpailukutsu

Lempäälän sisäkenttien mestaruuskilpailut 24.-25.3.2018

Juniorisarjat

• T ja P10 Minitennis
  • T ja P12 2-peli
  • T ja P14 2-peli
  • T ja P16 2-peli
  • P16 4-peli

Yleiset ja seniorisarjat

• M yleinen 2-peli
  • M yleinen 4-peli
  • N yleinen 2-peli
  • N yleinen 4-peli
  • M50 2-peli
  • M60 2-peli
  • Miehet harrastajasarja 2-peli
  • Naiset harrastajasarja 2-peli

- Ottelut pelataan Kuljun, Lempoisten ja Sääksjärven liikuntahalleissa. Nuorimmat juniorisarjat (10- ja 12-vuotiaat) pelataan lauantaina, vanhemmat juniorisarjat sunnuntaina sekä yleiset ja seniorisarjat la-su.
- Järjestäjillä on oikeus yhdistää sarjoja tai siirtää pelaaja toiseen sarjaan mikäli osallistujamäärä niin edellyttää, sarjat voidaan myös pelata eri pelisysteemeillä (cup- tai lohkokaavio).
- Osallistumisoikeus lempääläisillä sekä Lempäälän Tennisseuran jäsenillä, osallistuminen enintään kahteen sarjaan.
- Harrastajasarjoihin voivat osallistua pelaajat, joilla ei ole tenniksen virallista tasoitusta.
- Ilmoittautumiset LeTS / Timo Reunanen reunanen.timo@luukku.com tai 044-4166535 (mielellään tekstiviestillä) ti 20.3. klo 18 mennessä. Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan, kaikille löytyy sopiva sarja ja pelisysteemi.
- Otteluajat lets.sporttisaitti.com to 22.3. illasta lähtien.

Lempäälän Tennisseura ry                        Lempäälän Liikuntapalvelut

TERVETULOA TENNISKISOIHIN!