Lempäälän ulkokenttien mestaruuskilpailut 2017

Lempäälän mestaruuskilpailut 2017, naisten nelinpelin palkintojenjako.
Lempäälän mestaruuskilpailut 25.8.2017, miesten nelinpelissä Elias ja Akseli Jakala vastaan Jukka Lähteenmäki ja Pasi Pirskanen

TENNIKSEN ULKOKENTTIEN
Lempäälän mestaruuskilpailut 25.–27.8.2017

Tulokset

Loppuottelut

Miehet 2pMikko Lehtinen - Jussi Korpela7-5, 6-3
Miehet 4pJuha Pärkkä/Vesa Nieminen -
Timo Kujanpää/Jussi Järvinen
6-0, 6-2
Naiset 2pElisa Pelttari - Ene Härkönen6-2, 6-1
Naiset 4pElisa Pelttari/Ene Härkönen -
Soili Kuittinen/Mervi Vuorinen
3-6, 6-1, 12-10
Miehet 60 2pJan Söderström - Ilari Laiho6-3, 6-2
Juniorit 2p sarja 1Iida Valkama - Anni Moisio
Valtteri Vuorio - Matias Kivitalo
6-1, 6-2
6-1, 6-3
Juniorit 2p sarja 2Elmo Rantala - Valtteri Sirén1-6, 6-2, 10-5

Kaikki ottelutulokset ao. linkistä

Kaaviot ja tulokset

Kaikki kaaviot ja otteluohjelma ylläolevasta linkistä.

Kaikki ottelut pelataan Sääksjärven tenniskentillä.

Kilpailunjärjestäjän puolesta toivomme, että pelaajat ovat ajoissa paikalla. Mahdollisessa muuttuneessa tilanteessa otamme yhteyttä pelaajiin. Toivomme myös aikuispelaajien osalta oma-aloitteisuutta, mikäli kilpailunjohtaja ei ole paikalla ottelua käynnistämässä.

Ottelut on aikataulutettu etupainotteisesti viikonlopulle. Näin järjestäjällä on pelivaraa, mikäli sade viivyttää otteluja. Sääennusteen mukaan näyttää kuitenkin olevan tulossa kohtalaisen hyvä peliviikonloppu, mutta tilanteet voivat nopeastikin muuttua.

Pelattavat kaksinpelisarjat on muodostettu yhdistelemällä eri sarjoihin ilmoittautuneita pelaajia. Ilmoitettuja peliesteitä on pystytty huomioimaan. Mikäli otteluohjelmassa tulee ongelmatilanteita, niin ne ratkotaan sitten yhdessä sopien. Muutamien loppupelien aikataulut myös sovitaan sitten pelaajien kesken.

Tennisterveisin,

Kilpailunjohtaja Timo Reunanen p. 044-4166535

Kilpailukutsu

Juniorisarjat