Lempäälän ulkokenttien mestaruuskilpailut 2018

MD kaksinpelin voittaja Akseli Jakala.
Naisten nelinpelin voittajat Ene Härkönen (vas. ja Elisa Pelttari (myös naisten kaksinpelin voittaja) sekä Soili Kuittinen ja Mervi Vuorinen.
P13 pelurit Valtteri Vuorio (vas.), sarjan voittaja Totti Lehtonen ja Matias Kivitalo.
Miesten kaksinpelin voittaja Olli Nieminen (vas.) ja finalisti Mikko Lehtinen.
M60 kaksinpelin finalistit Pekka Aittokallio (vas.) ja voittaja Ilari Laiho.
Nelinpelin finalistit Olli Nieminen (vas.) ja Jussi Ylönen sekä voittajat Juha Pärkkä ja Vesa Nieminen.

TENNIKSEN ULKOKENTTIEN
Lempäälän mestaruuskilpailut 17.–19.8.2018

Tulokset

Kisaviikonloppu on jälleen takana. Kiitos kaikille osallistujille, otteluohjelma saatiin jälleen läpivietyä hyvällä yhteispelillä, ja ilmakin oli koko kesän tavoin mainio!

Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä koko tennisväelle!

Tennisterveisin Timo Reunanen / LeTS

Ulkokenttätenniksen 2018 voittajat sarjoittain:

Miehet kaksinpeliOlli Nieminen
Miehet nelinpeliJuha Pärkkä/Vesa Nieminen
Naiset kaksinpeliElisa Pelttari
Naiset nelinpeliElisa Pelttari/Ene Härkönen
Miehet D-lk kaksinpeliAkseli Jakala
Miehet 60 kaksinpeliIlari Laiho
Pojat 13 kaksinpeliTotti Lehtonen

Kaikki kaaviot ja ottelutulokset ao. linkistä.

Kaikki tulokset

Otteluluohjelma ja kaaviot

Kaikki ottelut pelataan Sääksjärven tenniskentillä.

Kilpailunjärjestäjän puolesta toivomme, että pelaajat ovat ajoissa paikalla. Mahdollisessa muuttuneessa tilanteessa otamme yhteyttä pelaajiin. Toivomme myös aikuispelaajien osalta oma-aloitteisuutta, mikäli kilpailunjohtaja ei ole paikalla ottelua käynnistämässä tai mitaleja jakamassa.

Ottelut on aikataulutettu etupainotteisesti viikonlopulle. Näin järjestäjällä on pelivaraa, mikäli sade viivyttää otteluja. Sääennusteen mukaan perjantaille on luvattu epävakaista keliä, mutta tilanteet voivat nopeastikin muuttua.

Pelattavat kaksinpelisarjat on muodostettu yhdistelemällä eri sarjoihin ilmoittautuneita pelaajia. Ilmoitettuja peliesteitä on pystytty huomioimaan. Mikäli otteluohjelmassa tulee ongelmatilanteita, niin ne ratkotaan sitten yhdessä sopien. Muutamien loppupelien aikataulut myös sovitaan sitten pelaajien kesken.

Tennisterveisin,

Kilpailunjohtaja Timo Reunanen p. 044-4166535

Kilpailukutsu

Juniorisarjat
· T ja P8 2-peli

· T ja P10 2-peli
· T ja P12 2-peli
· T ja P14 2-peli
· T ja P16 2-peli
· P16 4-peli

Yleiset ja seniorisarjat
· Miehet 2-peli

· Miehet 4-peli
· Naiset 2-peli
· Naiset 4-peli
· M50 2-peli
· M60 2-peli
· Miehet harrastajasarja 2-peli
· Naiset harrastajasarja 2-peli

· Ottelut pelataan Sääksjärven ja Hakkarin (varapaikka) tenniskentillä
· Järjestäjillä on oikeus yhdistää sarjoja tai siirtää pelaaja toiseen sarjaan mikäli osallistujamäärä niin edellyttää, sarjat voidaan myös pelata eri pelisysteemeillä (cup- tai lohkokaavio)
· Osallistumisoikeus lempääläisillä, Lempäälän kesäasukkailla sekä Lempäälän Tennisseuran jäsenillä, osallistuminen enintään kahteen sarjaan
· Harrastajasarjoihin voivat osallistua pelaajat, joilla ei ole tenniksen virallista tasoitusta
· Ilmoittautumiset ensisijaisesti oheisen lomakkeen kautta tai LeTS / Timo Reunanen 044-4166535, reunanen.timo(at)luukku.com ma 13.8. klo 20 mennessä
· Otteluajat lets.sporttisaitti.com ke 15.8.

LEMPÄÄLÄN TENNISSEURA ry                                 LEMPÄÄLÄN LIIKUNTAPALVELUT

Ilmoittautuminen kesän 2018 kisoihin

Seuralla (Lempäälän Tennisseura) on oikeus ottaa valokuvia tapahtumissaan.
Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla ja julkaisuissa.

Huom! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Tämän jälkeen voit vielä tarkistaa ja muokata ilmoittautumistietoja. Mikäli kaikki tiedot ovat oikein paina vielä toisen kerran "Lähetä", jolloin ilmoittauminen on tehty. Saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.