Pelivuorot

Tennisvuorojen varaus ja hinnat Akaa, Ellilän massakenttä

Ellilän massakentän (Tyriseväntie 3, 37800 Akaa) varaukset ovat siirtyneet nettiin

1. Kirjoita Google Chrome nettiselaimeen www.playven.com

2. Rekisteröidy ohjeiden mukaisesti (pankki-/luottokorttitiedot tarvitaan laskuttamista varten)

3. Etsi kenttä nimeltä Ellilän Massakenttä ja olet valmis varaamaan

Kukaan ei ole lähetökohtaisesti jäsen, eli hinta on 10€/tunti. Jäsenmaksun maksaneet muutetaan jäsenalennuksen piiriin heti kun rekisteröityminen näkyy ylläpitäjälle (jäsenille hinta on 7,5€/tunti). Jäsenenä voit varata tunteja myös 50€ kausimaksulla, joka laskutetaan järjestelmän kautta suoraan tililtäsi.

Nettiosoite kentän varaamiseksi on...

www.playven.com/venues/31

Yhteyshenkilö: Jari Rantanen, toijalan.tennis (at) gmail.com

Tennisvuorojen varaus ja hinnat Lotila ja Kerhomaja 17.8.2015 alkaen

Sisäkenttien varaukset tehdään Valkeakosken Tenniksen sivujen kautta.

Kenttävaraukset https://www.slsystems.fi/valkeakoskentennis/

Mene sivulle kohtaan Omat tiedot ja rekisteröintitietoja perustettaessa LeTS-jäsen/henkilö merkitse sukunimesi perään LeTS. Mikäli ne on tehty aiemmin täydennä tiedot ja lisää tunnus LeTS.

Varaa haluamasi vuoro, jonka jälkeen jäsen/varaaja saa vahvistuksen varatusta vuorostaan sähköpostissa. Siinä on ovikoodi, pvm ja kenttäaika. Varaa haluamasi vuoro, jonka jälkeen jäsen/varaaja saa vahvistuksen varatusta vuorostaan sähköpostissa. Siinä on ovikoodi, pvm ja kenttäaika.

Lasku tulee kentän varaajan sähköpostiin (ei enää LeTS:n kautta, koska seura ei saa enää alennusta hinnoista).

Ohje oven avaukseen:  Kun menet halliin sisään, niin ovikoodi pitää sekoittaa AINA heti oven
avauksen jälkeen eli 1) ensin avain takaisin koteloon, 2) kotelo kiinni ja 3) koodi sekaisin. Oven sisäpuolella on lisäohjeet oven avaukseen ja numerosarjansekoittamiseen.

Sarjapelivarauksen voit tehdä omilla tiedoillasi (Huom! tunnus LeTS pitää näkyä varauksissa). Lisätään tunnus sarjapeli esim. 55,60,70 jne. Yhdelle seniorisarjaottelulle on syytä varata kahdelta kentältä yhteensä 2h (kaksinpeli) + 4h (kaksin- ja nelinpeli).

LeTS-hinnat (eur/h):

Arki, päivä (klo 6-16) 16 €