Kauden päätös 2016

Tenniskauden 2016 päättäjäistilaisuus ja 10v muistelot

Lempäälän Tenniskauden päättäjäisissä 18.12.2016 läpikäytiin mennyttä vuotta.

Tilaisuudessa palkitut:

Aktiivisuuspalkinnot jaettiin kaikille paikalla olleille tenniskerholaisille: Erika Ahlfors, Olivia Rautanen, Iida Valkama, Ilmari Amberla, John-Erik Hagström, Touko Piippo, Elmo Rantala, Joakim Rihkola, Valtteri Sirén ja Valtteri Vuorio.

SM-osallistumiset: Jussi Korpela M40, Pekka Kärkkäinen M65 ja Mauri Onttonen M70

Markun pytty 2016: LeTS-sarjatennisjoukkue

"Tänä vuonna palkinto menee Lempäälän Tennisseuran ykkösjoukkueelle, joka kesän aikana nousi Tennisliiton sarjatenniksessä II-divisioonaan." Joukkueen runkopelaajat ovat Jussi Korpela, Mikko Lehtinen, Arttu Lohi ja Olli Nieminen."

Kriteerit: Kiertopalkinnon voi saada kuka vain seuran toiminnassa mukana oleva. Kiertopalkintoon ei ole yksittäistä kriteeriä, vaan sen voi ansaita joko yksittäisestä merkittävästä suorituksesta, pitkäaikaisesta työstä tai kehittymisestä tai muusta vastaavasta ansiosta.

Lempäälän Tennisseura 10 vuotta

LeTS 10 vuotta, eikä suotta -katsaus seuran toimintavuosien kohokohtiin.

Tennistarinoita LeTS:n jäsenten kertomina.

Tennisvuoden päätöstilaisuus järjestetään Hakkarin liikuntahallin kahviossa (Ahertajantie 3) sunnuntaina 18.12.2016 klo 13. Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki jäsenet sekä vuoden aikana mukana olleet tenniskerholaiset huoltajineen.

Tilaisuudessa läpikäydään lyhyt yhteenveto menneestä vuodesta sekä kerrotaan uuden vuoden 2017 tennissuunnitelmista ja -tapahtumista Lempäälässä. Lisäksi tilaisuudessa jaetaan aktiivisuus- sekä muut kauden aikana ansaitut palkinnot.

Lempäälän Tennisseura perustettiin 10.11.2006. Tänä vuonna vietämme siis 10-vuotisjuhlaa! Tilaisuudessa muistelemme myös lyhyesti tätä 10 vuoden matkaa erilaisten tunnelmapalojen avulla. Katsotaan mitä matkan varrelta löytyy!

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisenne/henkilömäärän etukäteen, näin voimme varautua järjestelyihin paremmin. Vastaukset sähköpostitse reunanen.timo(at)luukku.com tai tekstiviestillä 044-4166535.

Tarjolla kakkukahvit sekä muuta juotavaa!

Kaikki tervetuloa!