Kauden päätös 2018

Tenniskauden 2018 päättäjäistilaisuus

Lempäälän Tenniskauden päättäjäisissä 16.12.2018 läpikäytiin mennyttä vuotta ja suunnattiin katseet jo myös tulevaan.

Tilaisuudessa palkitut:

Aktiivisuuspalkinnot jaettiin kaikille paikalla olleille tennisryhmäläisille.

SM-osallistumiset: Pekka Kärkkäinen M70 ja Mauri Onttonen M70

Uudet kilpapelaajat 2018: Matias Kivitalo

Markun pytty 2018: M45 SM-liigapelaajat: Jussi Korpela, Vesa Nieminen ja Juha Pärkkä

"Tänä vuonna palkinto ansaitaan pitkäaikaisesta harrastuksesta sekä SM-liigatason pelaajien tittelistä. LeTS-pelaajat Jussi Korpela, Vesa Nieminen ja Juha Pärkkä pelaavat kaudella 2018-19 senioritenniksen SM-liigaa 45-vuotiaiden sarjassa. Vaikkakin edustusseura tuossa sarjassa on Punka-Tennis, niin kaikki pelurit ovat aktiivisia Lempäälän Tennisseuran jäseniä ja sarjapelaajia. Kun kauan jaksaa harrastaa, niin kehittyy noin hyväksi!"

Kriteerit: Kiertopalkinnon voi saada kuka vain seuran toiminnassa mukana oleva. Kiertopalkintoon ei ole yksittäistä kriteeriä, vaan sen voi ansaita joko yksittäisestä merkittävästä suorituksesta, pitkäaikaisesta työstä tai kehittymisestä tai muusta vastaavasta ansiosta.

---

Tennisvuoden päätöstilaisuus järjestetään Liikuntaparkin kahviossa (Kaipionmäentie 5) sunnuntaina 16.12.2018 klo 18-19.

Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki jäsenet sekä vuoden aikana mukana olleet tenniskerholaiset huoltajineen.

Tilaisuudessa jaetaan aktiivisuus- sekä muut kauden aikana ansaitut palkinnot sekä kerrotaan vuoden 2019 tennissuunnitelmista ja -tapahtumista Lempäälässä.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisenne/henkilömäärän etukäteen, näin voimme varautua järjestelyihin paremmin. Vastaukset sähköpostitse reunanen.timo(at)luukku.com tai tekstiviestillä 044-4166535.

Glögiä ja muuta tarjoilua!

Kaikki tervetuloa!