Kevätkokous

LeTS kevätkokous 11.4.2021 kokouskutsu

Hyvät Lempäälän Tennisseuran jäsenet,

Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään sunnuntaina 11.4.2021 klo 18 Teams-kokouksena.

Tervetuloa mukaan!

Imoittautumiset sähköpostilla reunanen.timo(at)luukku.com, niin lähetämme sinulle osallistumislinkin.

Esityslista:

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle
a) puheenjohtaja
b) sihteeri
c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
d) ääntenlaskijat

3 Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet

4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 Esitetään hallituksen laatima toimintakertomus, tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan antama lausunto

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7 Sääntömuutosesitys

Ehdotetaan yhdistyksen sääntöihin seuraavan sisältöisiä muutoksia:

• Lisätään etäosallisumismahdollisuus seuran kokouksiin. Nykyisellään säännöissä sellaista mahdollisuutta ei ole.
  • Yhdistyksen nimen voi kirjoittaa yksi henkilö yksin. Nykyisillä säännöillä nimen kirjoittamiseen tarvitaan aina kaksi henkilöä, mikä on aiheuttanut ongelmia erityisesti sähköisissä hyväksynnöissä.

8 Päätetään kokous