Sporttikortti 2019

LeTS mukana eka- ja tokaluokkalaisten Sporttikortti-kampanjassa

Hämeen Liikunta ja Urheilu järjestää Pirkanmaan kuntien, koulujen ja seurojen kanssa syksyllä 2019 (elo-lokakuussa) liikuntakampanjan, jonka nimi on Eka- ja tokaluokkalaisten Sporttikortti.

Kampanjaan lähtevien koulujen eka- ja tokaluokkalaiset saavat käyttöönsä Sporttikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kolme kertaa ilmaiseksi urheiluseurojen toimintaan elo-lokakuussa 2019. Sporttikortilla oikeutetun ilmaisen harrastustoiminnan näet 15.8.2019 alkaen Sporttikalenterista.

Kampanjan tarkoituksena on antaa eka- ja tokaluokkalaisille mahdollisuus kokeilla monipuolisesti erilaisia lajeja ja harrastusmahdollisuuksia, aikaansaada lapsille iloisia liikuntakokemuksia ja madaltaa kynnystä aloittaa uusi harrastus.

Lempäälän Tennisseuran järjestämät tutustumispäivät:

Tunnin nimi: Minitennistä eka- ja tokaluokkalaisille

Ajankohdat ja paikat:

Ma 2.9. klo 17-18 Kuljun koulun liikuntahalli (Tampereentie 262)
To 12.9. klo 17-18 Sääksjärven koulun liikuntahalli (Tampereentie 422)
La 14.9. klo 10-11 Hakkarin tenniskentät (Urheilukatu 3)

Lisätietoa: Tutustumista lajiin leikinomaisesti minitenniksen avulla. Tarvitaan normaali säänmukainen ulkoliikuntavarustus (jos olemme ulkona) tai sisäliikuntavarustus, juomapullo, tossut ja reipas mieli. Oma maila mukaan, jos on, lainaksi kuitenkin saa mailoja. Ilmoittautumiset mielellään etukäteen reunanen.timo(at)luukku.com tai 044-4166535. Paikan päälläkin voi toki ilmoittautua.

Ilmoittautumiset: HLU Sporttikalenteri

Seura: Lempäälän Tennisseura, http://lets.sporttisaitti.com/