Ilmoittautuminen kesän 2021 ryhmiin

 

Lempäälän Tennisseuran haluaa tarjota kaikille kiinnostuneille ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Koronatilanteesta huolimatta järjestämme ohjattua pienryhmätoimintaa ohjeistusten mukaisesti ja turvallisesti toteutettuna.

Tulevana kesänä tennistoimintaa järjestetään ensisijaisesti Sääksjärven ja mahdollisesti Hakkarin tenniskentillä. Pääasiassa ryhmätoiminta tapahtuu arkipäivisin (ma-to) päivä-, iltapäivä- ja ilta-aikaan. Pyrimme myös parhaamme mukaan huomioimaan toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Pyydämme ilmoittautumaan kesän toimintaan ensisijaisesti palauttamalla ao. ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo(at)luukku.com. Ilmoittautumiset 28.5.2021 mennessä.

Kesäkauden tennisryhmät ovat arkipäivisin vk 22-33 välisenä aikana (kesä-elokuu 31.5.-22.8.2021). Ohjaajien/valmentajien kesäloma ja ryhmien tauko on viikoilla 27-28 (5.-18.7.2021). Osallistua voi myös pelkästään ennen kesälomaa olevaan tai sen jälkeiseen jaksoon.

Ohjattujen ryhmien harjoistuskerran pituus on 1-1,5h ja hinta 10-15 eur/h. Kesän kausimaksu määräytyy harjoitusmäärien mukaisesti. Mitä enemmän harjoituksia on, sitä alempi on tuntihinta.

Mikäli sinulle tulee kesän aikana poissaoloja, niin voit käydä korvaamassa niitä muissa vastaavissa ryhmissä. Huomioimme tapauskohtaisesti myös pidemmät poissaolot (esim. sairastumiset).   

Toimimme vastuullisesti ja noudatamme viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeistuksia - tutustu Tennisliiton materiaaliin

Ilmoittautuminen kesän 2021 tennisryhmiin

*
*
*
*
*
*
*
*

Seuralla (Lempäälän Tennisseura) on oikeus ottaa valokuvia tapahtumissaan.
Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla ja julkaisuissa.

*

HUOM! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.