Ilmoittautuminen kesän 2022 ryhmiin

Lempäälän Tennisseuran haluaa tarjota kaikille kiinnostuneille ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Koronatilanteesta huolimatta järjestämme ohjattua pienryhmätoimintaa ohjeistusten mukaisesti ja turvallisesti toteutettuna.

Tulevana kesänä tennis-/ryhmätoimintaa järjestetään Sääksjärven tenniskentillä seuran vuoroilla arkipäivisin (ma-to) päivä-, iltapäivä- ja ilta-aikaan. Pyrimme myös parhaamme mukaan huomioimaan toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Pyydämme ilmoittautumaan kesän toimintaan ensisijaisesti palauttamalla ao. ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo(at)luukku.com. Ilmoittautumiset 15.5.2022 mennessä.

Kesäkauden tennisryhmät ovat arkipäivisin vk 22-33 välisenä aikana (kesä-elokuu 30.5.-21.8.2022). Ohjaajien/valmentajien kesäloma ja ryhmien tauko on viikoilla 27-28 (4.-17.7.2022). Osallistua voi myös pelkästään ennen kesälomaa olevaan tai sen jälkeiseen jaksoon.

Ohjattujen ryhmien harjoituskerran pituus on 1-1,5h ja hinta 10-15 eur/h. Kesän kausimaksu määräytyy harjoitusmäärien (h/vk) mukaisesti. Mitä enemmän harjoituksia on, sitä alempi on tuntihinta.

Mikäli sinulle tulee kesän aikana poissaoloja, niin voit käydä korvaamassa niitä muissa vastaavissa ryhmissä. Huomioimme tapauskohtaisesti myös pidemmät poissaolot (esim. sairastumiset tai loukkaantumiset).

Toimimme vastuullisesti ja noudatamme viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeistuksia - tutustu Tennisliiton materiaaliin

Ilmoittautuminen kesän 2022 tennisryhmiin

Seuralla (Lempäälän Tennisseura) on oikeus ottaa valokuvia tapahtumissaan.
Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla ja julkaisuissa.

HUOM! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.