Ilmoittautuminen sisäpelikauden 2017-18 ryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn 2017 ja kevään 2018 tennisryhmiin
 

Hervannan hallin tennisryhmät starttaavat viikolla 38 (18.9. alkava viikko). Lempäälän koulun salien ryhmät käynnistyvät viikosta 39 (25.9. alkaen). Kaikille mukaan ilmoittautuneille ryhmät ja aikataulut infotaan vk 38 aikana.

-----

Teemme tulevan sisäpelikauden osalta suunnitelmaa tenniksen harjoitusryhmistä sekä ajankohdista.

Pyrimme Lempäälän Tennisseuran kenttävuorojen puitteissa tarjoamaan kaikille halukkaille riittävästi ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Yritämme parhaan mukaan huomioida toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Huom! Lempäälässä olevat sisäpelivuorot ovat ma- ja to-iltaisin sekä viikonloppuisin ap-ip. Lempäälässä harjoituksia on Kuljun ja Sääksjärven kouluilla. Lisäksi Hervannan tennishallilta on seuralla muutamia vuoroja pääasiassa kilpapelaajien ja aikuisten ryhmille.

Tällä sisäpelikaudella tenniksellä on varsin hyvin vuoroja, joten mukaan mahtuu useampia pelaajia!

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan ao. kyselyyn palauttamalla lomake 31.8.2017 mennessä.
Vastaamisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo@luukku.com.

Teemme samalla myös palautekyselyä ulkopelikauden harjoituksista.

Syyskauden tennisryhmät alkavat syyskuun loppupuolella (vk 38-39) ja päättyvät hallien aukioloajoista riippuen joulukuussa. Kevätkausi alkaa tammikuun alkupuolella ja päättyy huhtikuun loppuun. Ryhmien kausimaksut (syys- ja kevätkaudet erikseen) ovat alkaen 120-150 eur, riippuen harjoituskerroista ja -määristä.

*
*
*
*
*

Huom! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Tämän jälkeen voit vielä tarkistaa ja muokata ilmoittautumistietoja. Mikäli kaikki tiedot ovat oikein paina vielä toisen kerran "Lähetä", jolloin ilmoittauminen on tehty. Saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.