Ilmoittautuminen sisäpelikauden 2019-20 ryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn 2019 ja kevään 2020 tennisryhmiin

Teemme tulevan sisäpelikauden osalta suunnitelmaa tenniksen harjoitusryhmistä sekä ajankohdista.

Pyrimme Lempäälän Tennisseuran kenttävuorojen puitteissa tarjoamaan kaikille halukkaille riittävästi ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Yritämme parhaan mukaan huomioida toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Huom! Lempäälässä olevat sisäpelivuorot ovat MAANANTAI- ja TORSTAI-iltaisin sekä VIIKONLOPPUISIN ap-ip. Lempäälässä harjoituksia on Kuljun ja Sääksjärven kouluilla. Lisäksi Hervannan tennishallilla ja/tai Valkeakoskella on seuralla muutamia vuoroja (TIISTAI ja VIIKONLOPPU) pääasiassa kilpapelaajien ja aikuisten ryhmille.

Sisäpelikaudella 2019-20 tenniksellä on varsin hyvin vuoroja, joten mukaan mahtuu useampia pelaajia!

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan ao. kyselyyn palauttamalla lomake 1.9.2019 mennessä.
Vastaamisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo@luukku.com.

Teemme samalla myös palautekyselyä ulkopelikauden harjoituksista.

Syyskauden tennisryhmät alkavat noin syyskuun puolivälissä (vk 38-39) ja päättyvät hallien aukioloajoista riippuen joulukuussa. Kevätkausi alkaa tammikuun alkupuolella ja päättyy huhtikuun loppuun. Ryhmien kausimaksut (syys- ja kevätkaudet erikseen) ovat alkaen 120-150 eur, riippuen harjoituskerroista ja -määristä.

Huom! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Tämän jälkeen voit vielä tarkistaa ja muokata ilmoittautumistietoja. Mikäli kaikki tiedot ovat oikein paina vielä toisen kerran "Lähetä", jolloin ilmoittauminen on tehty. Saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.