Ilmoittautuminen sisäpelikauden 2021-22 ryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ja kevään 2022 tennisryhmiin

Pyrimme Lempäälän Tennisseuran kenttävuorojen puitteissa tarjoamaan kaikille halukkaille ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Yritämme parhaan mukaan huomioida toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Huom! Lempäälässä olevat sisäpelivuorot ovat TORSTAI-iltaisin Sääksjärven koululla (juniorit) sekä VIIKONLOPPUISIN ap-ip (juniorit ja aikuiset) uudella Kanavan koululla.

Sisäpelikaudella 2021-22 tenniksellä on viikonloppuisin (Kanavan koulu) hyvin vuoroja, joten mukaan mahtuu useampia pelaajia!

Huom! Ensisijaisesti ilmoittaudutaan mukaan koko sisäpelikaudeksi (syys- ja kevätkausi), mutta mikäli ryhmissä on tilaa, niin voi osallistua myös vain syys- tai kevätkaudeksi.

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan ao. kyselyyn palauttamalla lomake 31.8.2021 mennessä.
Vastaamisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo@luukku.com.

Teemme samalla myös palautekyselyä ulkopelikauden harjoituksista.

Syyskauden tennisryhmät alkavat noin syyskuun puolivälissä (vk 37) ja päättyvät hallien aukioloajoista riippuen joulukuussa. Kevätkausi alkaa tammikuun alkupuolella ja päättyy huhtikuun loppuun. Ryhmien kausimaksut (syys- ja kevätkaudet erikseen) ovat alkaen 150-165 eur, riippuen harjoituskerroista ja -määristä.

Huom! Muutokset ovat kauden aikana mahdollisia. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja huomioimme Lempäälän kunnan ja muiden viranomaisten antamat suositukset sekä määräykset.

Huom! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Tämän jälkeen voit vielä tarkistaa ja muokata ilmoittautumistietoja. Mikäli kaikki tiedot ovat oikein paina vielä toisen kerran "Lähetä", jolloin ilmoittauminen on tehty. Saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.