Ilmoittautuminen sisäpelikauden 2022-23 ryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ja kevään 2023 tennisryhmiin
 

Pyrimme Lempäälän Tennisseuran kenttävuorojen puitteissa tarjoamaan kaikille halukkaille ohjattuja tenniksen harrastus- ja pelimahdollisuuksia. Yritämme parhaan mukaan huomioida toiveenne harjoitusryhmien, -määrien ja -ajankohtien suhteen.

Huom! Lempäälässä olevat sisäpelivuorot ovat TORSTAI-iltaisin Sääksjärven koululla (juniorit kaksi ryhmää) sekä VIIKONLOPPUISIN ap-ip (juniorit ja aikuiset) Kuljun koululla.

Sisäpelikaudella 2022-23 tenniksellä on viikonloppuisin (Kuljun koulu) hyvin vuoroja, joten mukaan mahtuu useampia pelaajia!

Huom! Ensisijaisesti ilmoittaudutaan mukaan koko sisäpelikaudeksi (syys- ja kevätkausi), mutta mikäli ryhmissä on tilaa, niin voi osallistua myös vain syys- tai kevätkaudeksi.

Pyydämme ystävällisesti ensisijaisesti ilmottautumaan mukaan palauttamalla ao. lomake 31.8.2022 mennessä. Vastaamisen voi myös tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen reunanen.timo@luukku.com.

Teemme samalla myös palautekyselyä ulkopelikauden harjoituksista.

Syyskauden tennisryhmät alkavat noin syyskuun puolivälissä (vk 37-38) ja päättyvät hallien aukioloajoista riippuen joulukuussa. Kevätkausi alkaa tammikuun alkupuolella ja päättyy huhtikuun loppuun. Ryhmien kausimaksut (syys- ja kevätkaudet erikseen) ovat alkaen 150-165 eur, riippuen harjoituskerroista ja -määristä.

*
*
*
*
*

Huom! Kun olet täyttänyt ilmoittaumislomakkeen, niin paina "Lähetä". Tämän jälkeen voit vielä tarkistaa ja muokata ilmoittautumistietoja. Mikäli kaikki tiedot ovat oikein paina vielä toisen kerran "Lähetä", jolloin ilmoittauminen on tehty. Saat kuittauksen ilmoittaumisesta sekä näyttöön että sähköpostiosoitteeseesi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.